Понеділок, 29.04.2024, 01:42Вітаю Вас Гість | RSS
Чернівецька гімназія №5 Інтеграл
Усі фото, відео та творчі роботи учасників освітнього процесу розміщені на сайті гімназії з дозволу батьків.
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 562
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

20:12
Відзначення Дня святого Валентина

День святого Валентина 2024: історія, традиції та факти, які дивують - Це Вінниця, друже!Відзначення Дня святого Валентина

     День святого Валентина – найромантичніше свято у році. Воно особливо популярне серед молоді. Тому учні гімназії не оминули увагою цей святковий день, коли можна близьким людям нагадати про свої дружні почуття та висловити повагу й прив’язаність.

     Традиційно учні закладу обмінювалися в цей день символом Дня Валентина – листівками-«валентинками». У холі гімназії вони мали можливість анонімно вкинути у спеціальну скриньку свої «валентинки» та сфотографуватися на тлі тематичної фотозони. Пізніше члени учнівського самоврядування відвідали кожен клас і роздали таємні романтичні послання адресатам. Атмосфера свята та приємних почуттів запанувала у закладі.

     Учні 6-А та 6-В класів стали учасниками цікавого заходу «Гендерна битва», приуроченому до Дня святого Валентина. Його організували класні керівники класів Ганна Василівна Куцук та Олена Онуфріївна Андрюк. Учнівські команди – хлопці та дівчата – змагалися в найрізноманітніших конкурсах, показали ерудицію, знання сучасних українських пісень та їх виконавців, уміння танцювати, швидко відповідати на запитання, складати слова з букв. Одним із найцікавіших виявився конкурс «Солодке життя», під час якого учні куштували шматочки лимона та намагалися не показати емоції на своїх обличчях. Усім учасникам та вболівальникам було весело. Діти не стримували емоцій і отримали багато позитивних вражень.

     У День святого Валентина в гімназії лунало багато компліментів і приємних слів, панувала атмосфера романтики, яка дарує радість тим, хто відзначає цей особливий день.

Переглядів: 66 | Додав: sopetik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829
Архів записів
Друзі сайту