П`ятниця, 03.05.2024, 21:25Вітаю Вас Гість | RSS
Чернівецька гімназія №5 Інтеграл
Усі фото, відео та творчі роботи учасників освітнього процесу розміщені на сайті гімназії з дозволу батьків.
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 562
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

21:17
Засідання методичного об'єднання вчителів англійської мови

Творча здібність - це здатність дивуватися й пізнавати, вміння знаходити рішення в нестандартних ситуаціях; це спрямованість на відкриття нового, здатність глибокого усвідомлення свого досвіду.

Еріх Зелігманн Фромм

         Щоб сьогодні успішно працювати в загальноосвітньому навчальному закладі, кожен учитель має бути науковцем, а навчальний заклад - "мікронауковим інститутом", де створюються і впроваджуються в практику інновації, пропагується передовий перспективний педагогічний досвід. Саме таким і є наш НВК "Любисток", адже виховання в закладі творчої особистості, впровадження в навчальний процес різноманітних систем розвивального й диференційованого навчання, гуманізація навчального процесу - пріоритетний напрямок роботи НВК.

            Підвищення мотивації учнів до вивчення англійської мови, роль інформаційних комунікацій іноземної мови та сучасні підходи до викладання англійської - питання, які розглядалися 01 грудня 2016 року на засіданні методичного об'єднання вчителів англійської мови. На засіданні були присутні всі члени методичного об'єднання, заступники директора з навчально-виховної роботи Дячук М.А. та Гарбуз Н.А.

            Відкрила засідання керівник методичного об'єднання Унгурян Ю.Є., яка ознайомила молодих учителів англійської мови Рябко О.В., Маланку Т.В., Бойчук М.В., Данилюк В.В. із перспективним педагогічним досвідом учителів англійської мови міста.

            Софранюк О.П., учитель англійської мови, розповіла та продемонструвала використання інноваційних технологій та методів навчання, спрямованих на формування комунікаційних компетентностей учнів початкових класів на уроках англійської мови.

            Рябко О.В., учитель англійської мови школи І ступеня, ознайомила присутніх із Інтернет-ресурсами (англомовними навчальними сайтами, сайтом Інституту вивчення іноземних мов), що містять цікаву інформацію (сучасне технічне моделювання уроку), яку вчителеві доцільно використовувати при  підготовці до уроку.

            Підводячи підсумок, Дячук М.А., заступник директора з навчально-виховної роботи школи І ступеня, зазначила, що "... ефективною формою підходу до уроку англійської мови є моделювання навчального процесу. На відміну від традиційних поурочних розробок, технологічне моделювання уроку проектує навчально-пізнавальну діяльність самого учня й забезпечує високий рівень знань, умінь і навичок з іноземної мови".

 

 

Переглядів: 589 | Додав: sopetik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту